Τι είναι το ALUCOBOND© και γιατί είναι σημαντικό για το κτίριο σας;

What is Alucobond?
July 1, 2015
Alucobond A2 – The authentic, non-combustible panel!
November 29, 2015
Show all

Τι είναι το ALUCOBOND© και γιατί είναι σημαντικό για το κτίριο σας;

Το ALUCOBOND® plus είναι ένα σύνθετο πάνελ αλουμινίου που αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου με πυρήνα από ορυκτό. Είναι το ιδανικό υλικό για επενδύσεις κτιρίων και προσφέρει πάνω απ’ όλα αισθητική, προστασία, δεν χρειάζεται συντήρηση και σε συνδυασμό με άλλα υλικά μπορεί να προσφέρει επιπρόσθετη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Μια σημαντική διαφορά από άλλα υποδεέστερα προϊόντα που λανθασμένα προωθούνται ως ALUCOBOND© είναι ότι ο πυρήνας αυτών των υποκατάστατων σύνθετων πάνελ δεν αποτελείται από ορυκτό, αλλά από συμπιεσμένο πολυαιθυλένιο (πλαστικό), ένα υλικό με βάση το πετρέλαιο το οποίο δεν έχει τις πυράντοχες ιδιότητες του ορυκτού πυρήνα του αυθεντικού ALUCOBOND©

Οι εξαιρετικές ιδιότητες του ALUCOBOND© προσφέρουν στην αρχιτεκτονική αλλά και στην ανακαίνιση ένα εύρος λύσεων, είτε είναι για μια κατοικία, ένα δημόσιο κτήριο, εταιρικά γραφεία και καταστήματα ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Επίσης η χρήση του υλικού είναι ιδανική σε περίπτωση που ο οργανισμός σας χρειάζεται νέο image, όπως στην περίπτωση σταθμών βενζίνης, τραπεζών, φούρνων ή υπεραγορών.

Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα
Χαμηλό βάρος, εντελώς επίπεδη επιφάνεια, υψηλή ακαμψία Εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα. Χαμηλό κόστος υποδομών. Ευκολία διαχείρισης στο εργοτάξιο.
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων Απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες
Αδιάβροχο υλικό Παραδίνεται έτοιμο για εγκατάσταση
Απόσβεση (μείωση) κραδασμών Δεν χρειάζεται επιπρόσθετη απόσβεση κραδασμών
Μπορεί να διπλωθεί και να κυρτωθεί Απλή επεξεργασία με συμβατικά εργαλεία
Μεγάλα μεγέθη πλακών, γρήγορη εγκατάσταση, Μικρός χρόνος κατασκευής, χαμηλό κόστος

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι το σύστημα επένδυσης ALUCOBOND© προστατεύει το κτίριο από τις καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε μόλυνση και ρύπανση.

Ταυτόχρονα το σύστημα ALUCOBOND© λειτουργεί ως φράγμα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Ο αεριζόμενος χώρος μεταξύ των ALUCOBOND© πάνελ και του τοίχου – ή της θερμομόνωσης – μειώνει την μετάδοση της θερμότητας και προστατεύει τους τοίχους του κτιρίου από ψηλές και απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, κρατώντας το κτίριο ξηρό.

Το ALUCOBOND© προσφέρεται με το κύρος και την εγγύηση του Ομίλου Πηλακούτα. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.alucobond.com ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22 586 303 ή στο email info@alucobond-cyprus.com